Wedding by Stage

Jeg ordner alt for jer, I skal bare sige hvornår og hvordan

Vil I giftes på Samsø?

Ø-Bryllup er noget ganske særligt

 

Wedding By Stage er et samsk firma, der tilbyder at skabe den fineste, romantiske ramme for det forelskede par og deres gæster.

Bryllup på kærlighedens ø – Samsø

Samsø er det perfekte sted for jer, der ønsker et særligt bryllup. Øen er flere gange i historien givet i kærlighedsgave (morgengave) til en kvinde. Øens feminine træk med bløde bakker og blidt vejr er perfekt som ramme om jeres kærlighedsfest.

Et bryllup bør mindst vare to dage

Der er mange styrker ved et ø-bryllup. Når samsinger har gæster, bliver de altid en dag eller to ekstra. En fest, der foregår på den måde, skaber en afslappet og nærværende ramme. Ingen skal tænke på at komme hjem igen, man mødes næste dag til brunch og kan genopfriske gårsdagens oplevelser.

For brudeparret er der tid til samvær, nærvær og fordybelse, og det er jo derfor, man har inviteret gæster.

Udlev jeres drøm

Jeg kan tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder jeres særlige ønsker til den perfekte fest, uanset om I vil vies borgerligt eller kirkeligt, i naturen eller i kirken.

Makeupartist

Jeg er samtidig uddannet makeupartist, og forhandler af makeup fra Sandstone Scandinavia. Jeg kan tilbyde følgende:

  • Brudemakeup kr. 1.895,00 incl. en prøvemakeup og makeup på selve dagen.

Ring og aftal nærmere på +45 28922783

Besøg øen og oplev magien

 

 

Charlotte Stage

Jeg åbnede Samsø by Stage i 2017 sammen med min mand Søren. For os er Samsø en drøm der er gået i opfyldelse. Vi havde selv et helt fantastisk bryllup herovre i 2011, og vil gerne dele ud af vores erfaringer