Privatlivspolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://samsoebystage.dk.

Håndtering af dine personlige data

B&B Stay By Stage beskytter dit privatliv og stræber efter at beskytte dine personlige oplysninger på bedst mulige måde. Denne politik beskriver B&B Stay By Stages bestemmelser om indsamling og behandling af personoplysninger og brug af cookies. B&B Stay By Stage forpligter sig til at respektere og beskytte sådanne oplysninger og din personlige integritet i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning. Ved at acceptere vores vilkår accepterer du, at vi bruger dine personlige oplysninger på denne måde. Vi deler ikke dine personlige data med partnere eller tredje parter, medmindre der er særlige grunde, som f.eks. .: at politiet, anklagere eller lignende anmode om oplysninger.

Hvilke persondata behandler vi

Ved booking: Når du bestiller hos os, giver du nogle oplysninger om dig selv. Vi behandler og beskytter dine personlige oplysninger i overensstemmelse med gældende privatlivslovgivning. Vi bruger oplysningerne til at identificere dig som gæst hos os. Vi bruger også oplysningerne til at sende dig information om nyheder og tilbud, som vi synes er af interesse for dig. Dine personlige oplysninger overføres kun til vores partner, når det er nødvendigt for os at udføre de angivne formål. For eksempel er vores kontakt oplysninger tjekket, opdateret og suppleret af en partner for at sikre, at vi har korrekte data for dig. Vi sælger aldrig dine personlige oplysninger til tredje part. Desuden bruger vi dine data til bestemte analytiske og statistiske formål.

Oplysninger, du giver, når du kontakter B&B Stay By Stage:

Du kan give B&B Stay By Stage oplysninger om booking information, telefonkontakt, kontakt til B&B Stay By Stage via webformular eller e-mail mv.

Hvorfor accepterer vi personoplysninger

– For at opfylde vores forpligtelser over for dig

– Kan tilbyde højere serviceniveau

– Sørge for, at B&B Stay By Stage har adgang til pålidelig personlig dokumentation i tilfælde af en ulykke

– For at give dig relevant indhold i form af tekstbeskeder eller andre typer oplysninger, du ønsker.

Hvor lang tid gemmer vi dine data

B&B Stay By Stage gemmer dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at nå de formål, der er beskrevet i politikken. Hvis du afmelder dig fra vores tjenester, fjerner vi dine personlige oplysninger hurtigst muligt, med undtagelse af uidentificerede data, som vi kan gemme til statistiske formål og for annoncer, der udgives på vores sociale medier.

Én gang pr. Kalenderår kan du frit få at vide, hvilke af dine personlige data vi håndterer. Din skriftlige anmodning sendes til postadressen nedenfor og skal underskrives af dig personligt. Du kan til enhver tid anmode om, at vi retter eller fjerner oplysningerne om dig, hvis dine oplysninger viser sig at være forkerte eller forældede.

Kontakt oplysninger

B&B Stay By Stage

Nordby Hovedgade 8

8305 Samsø

samsoebystage@outlook.com