Forside

[ichcpt id=”253″]

[ichcpt id=”262″]

[ichcpt id=”265″]

[ichcpt id=”269″]

 

Tv indslag fra TV Vest Sjælland

OM OS

Samsø by Stage er vores familievirksomhed på Samsø. Historien startede da vi tog på kærestetur til Samsø, og et par år senere giftede vi os i Langør kirke og holdt den mest fantastiske fest efterfølgende. I 2014 købte vi hus i Ballen og tænkte at nu kunne vi bare nyde Samsø i nogle weekender, men vi måtte konstatere, at vores hjerter var på Samsø, så sammen med vores datter besluttede vi, at vi skulle flytte til Samsø, og der voksede en drøm i os om at få vores eget sammen – så her et år efter, kan vi nu byde velkommen til VORES sted.

Vores virksomhed tilbyder Bed & Breakfast under navnet Stay by Stage, tidligere Nordby Kro, i lækre værelser og fantastiske omgivelser, tæt på skøn natur og en af Samsøs bedste badestrande. Idet vi bor på en CO2 neutral ø, har vi selvfølgelig valgt at købe vores strøm fra vindmølleenergien.

Der tilbydes desuden udlejning af stort forsamlingslokale/sal til alle type arrangementer, bl.a. generalforsamlinger, familiefester, bisættelser, kurser osv.

Skal i giftes - Wedding by Stage kan hjælpe jer med at få opfyldt drømmen om lige præcis DET BRYLLUP, som I har drømt om her på vores skønne Ø, Samsø.