Butik Samsø by Stage

I forbindelse med mit B&B Stay by Stage har jeg en lille butik i receptionen, hvor mine gæster kan købe lækker hudpleje fra Tina Munkholm, allergicertificeret hudvenlig makeup fra Sandstone Scandinavia, undertøj fra Tim og Simonsen og Samsø bærs skønne produkter. Vi sælger selvfølgelig også den gode vanedannende Alstrup æblemost. Vil du handle i butikken og ikke i forvejen bor på vores B&B, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig på tlf.: +45 29311441, så laver vi en aftale om dit besøg i butikken.

 

Makeupartist

Jeg har i foråret 2018 taget uddannelsen til makeupartist. Jeg synes, det er en god kombination at forhandle lækker makeup fra Sandstone Scandinavia, og samtidig vide hvordan det skal lægges, så personen ser super skøn og lækker ud, og får den flotteste glød i ansigtet. Jeg kan derfor tilbyde følgende:

  • Makeup kursus for kvinder i alle aldre. Jeg kommer gerne hjem til dig eller det kan holdes i mine lokaler på Stay by Stage i Nordby, min. 4 deltagere og en deltagerpris på kr. 200,00 pr. person. Varighed 150 min.
  • Makeup til konfirmanden, kr. 395,00. Varighed 60 min.
  • Brudemakeup kr. 1.895,00 incl. en prøvemakeup og makeup på selve dagen.

Ring og aftal nærmere på +45 28922783

Vi forhandler lækre varer fra:

Undertøj fra Tim og Simonsen

Hudvenlig makeup fra Sandstone Scandinavia

Hudplejeserie fra Munkholm

Øl og sodavand fra Klosterbryggeriet

Phillips og Osram LED-lyskilder.

[huge_it_maps id="1"]