Wedding by Stage

Vi ordner alt for jer, I skal bare sige hvornår og hvordan

Vil I giftes på Samsø?

Ø-Bryllup er noget ganske særligt

 

Wedding By Stage er et samsk firma, der tilbyder at skabe den fineste, romantiske ramme for det forelskede par og deres gæster.

Bryllup på kærlighedens ø – Samsø

Samsø er det perfekte sted for jer, der ønsker et særligt bryllup. Øen er flere gange i historien givet i kærlighedsgave(morgengave) til en kvinde. Øens feminine træk med bløde bakker og blidt vejr er perfekt som ramme om jeres kærlighedsfest.

Et bryllup bør mindst vare to dage

Der er mange styrker ved et ø-bryllup. Når samsinger har gæster, bliver de altid en dag eller to ekstra. En fest, der foregår på den måde, skaber en afslappet og nærværende ramme. Ingen skal tænke på at komme hjem igen, man mødes næste dag til brunch og kan genopfriske gårsdagens oplevelser.

For brudeparret er der tid til samvær, nærvær og fordybelse, og det er jo derfor, man har inviteret gæster.

Udlev jeres drøm

Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder jeres særlige ønsker til den perfekte fest, uanset om I vil vies borgerligt eller kirkeligt, i naturen eller i kirken.

Besøg øen og oplev magien

Vi tilbyder giftelystne par et døgn på øen inklusive en rundvisning med en af arrangørerne til de skønneste steder på øen til enten vielse eller fotos.

Læs mere her hvordan du kan komme et døgn på vores Ø.

 

Charlotte Stage

Jeg åbnede Samsø by Stage i 2017 sammen med min mand Søren. For os er Samsø en drøm der er gået i opfyldelse. Vi havde selv et helt fantastisk bryllup herovre i 2011, og vil gerne dele ud af vores erfaringer

Hvem er vi

Vi er 2 kvinder, Charlotte & Thinna der står bag Wedding By Stage og bor på øen.

Vores øvrige samarbejdspartnere på øen kan sørge for alt fra den skræddersyede brudekjole til hestevognen, kagen og den levende musik.

Fotograf Thinna Aniella

Bryllup for mig er en helt enestående begivenhed som jeg ikke vil gå glip af.

Jeg er jeres professionelle og kreative bryllupsfotograf. Bryllupsbilleder i den klassiske og kunstnerisk stil. Jeg er professionel og er god til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.